Jeugdclubs

Samen met de jongeren van de kerk een leerzame en gezellige avond hebben. Dat kan op één van de onderstaande clubs.
Het seizoen start ieder jaar in oktober en duurt tot in het voorjaar.

-12

Voor alle jongens en meisjes van groep 5 t/m 8 organiseren we gezellige clubavonden. Dit winterseizoen komen we als club elke 3 weken bij elkaar in de unit bij de Westerkerk. Ook jij bent van harte welkom!

Nu wil je natuurlijk graag weten wat wij op de club doen. We zingen, lezen uit de Bijbel en luisteren naar een Bijbelverhaal. Daarna praten we erover met elkaar en maken de opdrachten uit het werkboekje. We willen dit seizoen met jullie nadenken en dingen maken die te maken hebben met het Bijbelverhaal van Esther.

We zorgen ervoor dat het voor iedereen leuk en gezellig is. We zouden het heel leuk vinden als je ook komt, je mag gerust je vriend of vriendin meenemen. We kijken naar je uit!!

Renate, Karinda en Dick (06-26361181)

Agenda

  • Geen activiteiten komende periode

-16

Hoi hoi!
Zit jij in één van de eerste vier klassen van het voortgezet onderwijs, dan ben je van harte welkom bij onze -16 jongerenclub. Elke derde vrijdag van de maand komen we samen bij de Westerkerk. We starten om 18.30 uur en het duurt tot ongeveer 20 uur.

Wat doen we zoal? Meestal opent iemand van de leiding de avond met gebed en het lezen uit de Bijbel. Daarna praten we hier wat over door of we denken met elkaar na over een ander onderwerp. We zullen ons dit jaar vooral bezig houden met “Dieren in de Bijbel”. Heb jij ook een favoriet dier? Misschien wil je deze dan wel een keer meenemen en ons laten zien?

Verder doen we verschillende activiteiten. Vorig jaar hebben we onder andere gevolleybald, gedart, pizza’s gebakken en jachtseizoen gespeeld. Heb je zelf leuke ideeën? Dan kunnen we dat vast ook wel organiseren.

Dus, genoeg leuke dingen te doen. Kom gezellig meedoen. Vind je het fijn om samen met een vriend of vriendin te komen? Helemaal leuk. Welkom! We hopen jou daar te zien!

Hartelijke groeten van Esther Holland, Jonathan Berkhoff, Mirjam Berkhoff-Mekenkamp of Aard Slagman.

Agenda

Let op: voor actuele begintijden check de appgroep of let goed op bij de afkondigingen in de kerk

  • Geen activiteiten komende periode

16+

Onze jeugdavonden zijn een plek waar vriendschappen worden gesmeed, gelachen wordt, en waar we samen kunnen praten over wat ons bezighoudt.

Samen verkennen we belangrijke geloofsvragen, delen we ervaringen en ondersteunen we elkaar op ons levenspad. In de komende bijeenkomsten willen we met elkaar in gesprek blijven en leuke activiteiten ondernemen.

We nodigen jullie uit om deel te nemen aan onze komende bijeenkomsten.

Mark Stuut, Eliza Dekker en Herma Boers

Agenda

Let op: voor actuele begintijden check de appgroep

  • Geen activiteiten komende periode

Preekbespreking

Enkele keren per jaar kunnen jongeren, direct na de dienst, napraten over de preek met de dominee. Alle jongeren van 16 jaar en ouder zijn hierbij welkom.

In groepjes worden naar aanleiding van de preek vragen beantwoord en jongeren kunnen hun eigen vragen rechtstreeks aan de dominee stellen.

Locatie

Wordt doorgegeven via de afkondigingen in de kerkdienst.

Interieur unit Westerkerk

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world