Bijbelkringen

Bijbelkringen

Wij nodigen u en jou graag uit om deel te nemen aan één van de Bijbelkringen. Van harte welkom, dit is een mooie manier om elkaar te ontmoeten. En elkaar beter te leren kennen rond een geopende Bijbel eens in de 2 weken. Een kring bestaat uit gemeenteleden of belangstellenden die met elkaar nadenken over een thema of Bijbelgedeelte. Vanaf het seizoen 2022-2023 hebben we 2 Bijbelkringen. Een Bijbelkring 45+ en een Bijbelkring 20+ De Bijbelkring 20+ is vooral bedoeld voor mensen die overwegend onder de 45 jaar zijn en die al belijdenis hebben gedaan. De beide Bijbelkringen starten het seizoen gezamenlijk onder leiding van Ds. Lucas op dinsdag 11 oktober. En we sluiten het seizoen ook gezamenlijk af op dinsdag 28 maart.

Bijbelkring 45+

Eén keer in de veertien dagen komt de Bijbelkring op maandagavond bij elkaar. Dit seizoen behandelen we het boekje “De kinderen van Jakob” van dominee P. Molenaar uit Lunteren. We lezen dan met elkaar het hoofdstuk dat aan de beurt is waarna we de vragen in groepjes gaan beantwoorden. Vervolgens worden de vragen gezamenlijk besproken en sluiten we de Bijbelkring af tussen 21:30 en 22:00 uur. Er is ook tijd voor koffie/thee en persoonlijk contact.

Wanneer en waar?
De bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur en staan onder begeleiding van ouderling Hans Dekker.

  • Geen activiteiten komende periode

Bijbelkring 20+

Werk, gezin, hobby’s….je komt eigenlijk al chronisch tijd tekort! Prioriteiten stellen is best lastig. Maar de Bijbel is een akker met een grote Schat! Wel zoeken dus. In opdracht van God zelf met een geweldige belofte: Zoekt en u zal vinden. De Bijbel bestuderen, met elkaar ontdekken hoe dicht de Bijbel bij ons leven staat. Wat staat er nu echt? En hoe passen we het toe in ons eigen leven? Kom gewoon een keer kijken ook al ben je nog nooit geweest! We hopen iedere 2 weken op woensdagavond bij elkaar te komen.

Datums
De bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur en worden begeleid door ouderling-kerkrentmeester Ben Abbink

  • Geen activiteiten komende periode
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world